02 de juliol, 2007

Mitja Marató de la Cursa del Llop 2.007

Aquest proper diumenge, 08/07/06, aniré a fer la Mitja Marató de la Cursa del Llop, una de les sis proves que componen el total de la Cursa del mateix nom. En principi, em feia molta il.lusió fer la cursa de muntanya que és fa el dia abans (32 km), des de Tortosa a l'Ampolla, recorrent tota la Serra del Boix i arribant al club nàutic de l'Ampolla, però la boda d'un amic m'ho impedirà. Així que, faré costat a l'organitzador de la prova, Enric Colomé, que recupera la prova després d'uns anys en que no es feia, i que aquest any amb il.lusions renovades i amb moltes ganes, es fica al cap davant d'aquesta prova una vegada més.
Per als que no coneixeu la prova, us faig cinc cèntims:

dissabte
183 km bici carretera + 32 cursa de muntanya + 16 km caiac per el mar
diumenge
22 km caiac pel riu Ebre + 21 km cursa a peu pujant el Mont Caro + 110 km amb btt

Jo sempre he cregut molt amb aquesta prova, però reconec la dificultat dels organitzadors, de moure tanta logistica amb dos dies, voluntaris, controls...etc. Crec, com molt bé va dir el seu organizador, potser aquest prova va néixer molt jove, i ara hi ha més afició a aquest tipus de proves, i en un futur es podria consolidar un altre cop.

Si voleu més informació :http://www.cursadelllop.com/

La mitja marató pujant al Mont Caro és una incògnita per mi, l'he fet força cops amb la bici, però amb cursa a peu mai.......així que no tinc ni idea de quant de temps em pot costar..............és un repte !!!. Els punts "calents" seran la forta calor que fa en aquella zona ( sortida a les 10.00 h), molt llunyana ja de la brisa marina, i el pendent de la mateixa pujada, amb rampes màximes del 14 %, però amb una mitjana entre el 9 i el 10 % (segons fons consultades ).
Quan arribi, tindré un record especial per Carles Gamisans, un enamorat d'aquest prova que la va disputar algun cop tota sencera.2 Comments:

Blogger robert mayoral said...

té molt bona pinta, però el treball m'impedirà poder participar en alguna de les proves...això si que és ser un home de ferro!!!

6:16 p. m.  
Blogger Miquel said...

La Txell i jo sí que hi anirem, ens veiem diumenge :)

9:09 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

ecoestadistica.com